Mediatiedot

Puumies-lehti ilmestyy paperilehtenä sekä näköislehtenä verkossa kymmenen kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Puumiehet ry. Lehden päätoimittajana on toiminut vuodesta 2015 Hanna Luoma. Puumies-lehden levikki on 2900 kappaletta ja lehteä lukee noin 6000 henkilöä. Lehden toimitus sijaitsee Jyväskylässä ja lehti painetaan Keuruun Laatupaino KLP Oy:ssä.

Lehden jokaisessa numerossa kerrotaan monipuolisesti metsä- ja puutuoteteollisuudesta, kuten saha- ja levyteollisuudesta, jatkojalostuksesta, puusepänteollisuudesta, puurakentamisesta, puutavarakaupasta ja metsätaloudesta. Lisäksi jokaisessa numerossa on teema, jossa aihealueita syvennetään laajemmin.

Mediamyynti

Ilmoita Suomen luetuimmassa puualan ammattilehdessä. Puumiehen paperilehden ja näköislehden avulla tavoitat tehokkaasti ja vaivattomasti puualan ammattilaiset.

Kysy tarjousta:
Yhteyspäällikkö
Petri Puttonen
p. 040 163 3563
petri.puttonen(at)puumies.fi

Ilmestyminen ja teemat 2024

*Joka numeromme kertoo monipuolisesti metsä- ja puutuoteteollisuudesta (mm. saha- ja levyteollisuus, jatkojalostus, puusepänteollisuus, puurakentaminen, puutavarakauppa, metsätalous). Lisäksi teemasivuilla syvennetään ko. aihealueita laajemmin.