3/2022

Teemana logistiikka

LapWall Oyj listautumassa pörssiin

Puuelementtien valmistaja LapWall Oyj aikoo listautua Helsingin pörssin ylläpitämälle First North -markkinapaikalle. Yrityksen toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen uskoo alan kasvuun.

 

Infran rakennustyöt aikataulussa

Ouluun ja sen vaikutusalueelle ollaan rakentamassa paljon lisää metsäteollisuuden tuotantokapasiteettia lähivuosina, mikä tulee lisäämään Oulun sataman kautta vietävien tuotteiden määrää. Sataman laajennus on parhaillaan käynnissä, ja Oulun Satama Oy on muutenkin valmis liikenteen kasvulle.

 

Syksyn rakentamishankkeet
vaarassa siirtyä tai peruuntua

Venäjän Ukrainassa aloittama sota on nostanut myös puurakentamisessa tarvittavien rakennustarvikkeiden, kuten alumiinin ja teräsbetonin hintoja ja vaikeuttanut saatavuutta. Keskeneräiset hankkeet saadaan valmiiksi, mutta syksyllä tilanne voi olla jo toinen.

Jaa artikkeli

SCA:sta Gällö Timber AB:n ainoa omistaja

SCA on ostanut Persson Invest AB:lta 50 prosenttia Gällö Timberin osakkeista ja jatkaa sahan ainoana omistajana. Saha oli yritysten yhteisomistuksessa vuodesta 2010 alkaen, ja siihen on tehty merkittäviä investointeja toiminnan kehittämiseksi ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Lue artikkeli >>

Kategoriat