4/2022

Teemana puusepänteollisuus

Leluja jotka näyttävät hyvältä vaikka lattialla

Kiuruvetinen Siluettiverstas Oy tähtää tulevaisuuden vientiyritykseksi. Hanna Haimivaaran syksyllä 2014 perustama Siluettiverstas tmi, joka nykyisin on osakeyhtiö,  suunnittelee ja valmistaa käsityönä täyspuusta ja vanerista lastenhuoneiden sisustustuotteita, joista suosituimpia ovat valaisimet, nimipalikat ja puulelut. Tuotteissa toistuvat leikkisät eläinhahmot ja kauniit, harmoniset värit.

Jalostettuja tuotteita teollisuuden tarpeisiin

Lempäälässä sijaitseva Ramport Oy on viimeisten vuosien aikana käynyt läpi monta muutosta, joiden seurauksena sen nykyisyys ja tulevaisuus näyttävät varsin valoisalta. Uusi omistuspohja takaa sen, että yritys pystyy tarjoamaan raaka-aineiden lisäksi valmiita ratkaisuja esimerkiksi keittiöteollisuuden tarpeisiin.

 

Hinta ja yrityksen kunto ratkaisivat

Rakennus- ja remonttipalvelu Jamertek Oy:n omistaja Jarmo Vainikainen laajensi yritystoimintaansa ostamalla Kodinkalusteet J. Ojala Ky:n.Yrityskauppa on 18-vuotiaasta asti yrittäjänä työskentelevälle Vainikaiselle luonteva askel, sillä kiintokalusteita valmistava yritys täydentää hänen palvelurepertuaarinsa. Vainikaisen rakennus- ja remonttiyritys Jamertek Oy – jonka alle Kodinkalusteet-yrityskin tuli – tekee uudisrakentamista, sisä- ja ulkoremontteja sekä timanttitöitä.

 

Jaa artikkeli

Kategoriat