Addtech osti Valutec Group AB:n

Addtech-konsernin liiketoiminta-alue Addtech Industrial Process on hankkinut 86 prosentin osuuden Valutec Group AB: n osakkeista.
– Valutec sopii erittäin hyvin nykyiseen Industrial Process liiketoiminta-alueeseemme. Yrityskaupan myötä jatkamme asemamme kehittämistä ja vahvistamista metsäteollisuudessa. Valutecilla on useita uraauurtavia patentteja ja se on yksi alansa markkinajohtajista, Addtechin toimitusjohtaja Niklas Stenberg sanoo.


Addtechin liiketoiminta-ajatuksena on hankkia kannattavia ja menestyviä yrityksiä ja antaa niiden jatkaa toimintaansa itsenäisinä kokonaisuuksina. Viime vuosina se on ostanut muun muassa FB Ketjutekniikka Oy:n sekä Nordautomation Oy:n. – Valutecilla on ollut pitkäaikaiset omistajat ja jatkuvaa kehitystä, joka veljillä Andersilla, Matsilla ja Pähr Lövgrenillä on ollut strategiana siitä lähtien, kun he perustivat perheyrityksen ja rakensivat ensimmäisen puukuivaamonsa vuonna 1970. Nyt kun he ovat löytäneet uuden pääomistajan Addtechista samalla filosofialla, tuntuu yritysostos erittäin turvalliselta ja innostavalta tulevaisuutta ajatellen, sanoo Valutecin paikallisjohtaja Mikko Pitkänen.

Jaa artikkeli

Kategoriat