Anu Turusesta Puuinfo Oy:n uusi toimitusjohtaja

Diplomi-insinööri Anu Turunen on nimitetty Puuinfon toimitusjohtajaksi 1.8.2022 alkaen. Anu Turunen siirtyy tehtävään Puuinfon projektipäällikön paikalta.

– Olen iloinen, että voimme nimittää uuden toimitusjohtajan Puuinfon nykyhenkilöstön joukosta, toteaa Puuinfon hallituksen puheenjohtaja, Matti Mikkola.

– Anu on viimeisten puolentoista vuoden aikana Puuinfossa osoittanut, että hänellä on tehtävän edellyttämää osaamista ja eritysesti paloa Puuinfon ja koko puutuotesektorin asioiden edistämiseksi. Hän on helposti lähestyttävä verkostoituja ja samalla myös päättäväinen toteuttaja. Tänä keväänä yhdessä hallituksen ja sidosryhmien kanssa toteutettu Puuinfon strategiakierros antaa Anulle hyvät lähtökohdat ja suunnan Puuinfon toiminnan edelleen kehittämiseksi. Lisäksi Anun aiempi työkokemus kuntakentältä, rakennuttajakonsultoinnista ja järjestöistä on auttanut häntä luomaan laajan ja toimivan verkoston, joka luonnollisesti auttaa myös tässä toimitusjohtajan tehtävässä, Mikkola jatkaa.

Hilppa Iittiläinen palaa perhevapailta 15.8.2022. Hänen sijaisenaan toiminut viestintäasioista vastannut Anne Soininen on palannut toimittajaksi Talotekniikka-lehteen.

Jaa artikkeli

Kategoriat