EU-Rahoitusinstrumentti selvittämään liiketoiminta-mahdollisuuksia suomalaisille pk-yrityksille Latinalaisessa Amerikassa

Low Carbon Business Action on EU: n rahoittama liiketoiminnan foorumi, jonka tarkoituksena on kehittää lisäarvoa tuottavia B2B-suhteita eurooppalaisten Cleantech-teknologiantoimittajien ja kestäviä ratkaisuja etsivien yritysten välillä Argentiinassa, Brasiliassa, Chilessä ja Kolumbiassa.
Mikäli yritykselläsi on tarjousneuvottelut käynnissä mainituissa maissa, voitte yhdessä paikallisen asiakkaan kanssa hakea EU:n rahoittamaa Low Carbon Business and Circular Economy (LCBA) -rahoitusta tekniseen selvittelyyn. Rahoituksen maksimiarvo on 10 000 euroa. Ohjelman tarkoituksena on edistää liiketoimintaa eurooppalaisten yritysten kanssa. Ohjelmaa tarjoaa teknologiansiirtoprojekteja pk-yrityksille esimerkiksi metsä- ja kaivosteollisuudessa.

Rekisteröidy hankkeen internet-sivuilla, https://latam.lowcarbonbusinessaction.com/apply-to-lcba/, ja saat tietoa LCBA-ohjelman tarjoamista projekteista ja osallistua match-making tapahtumiin. Lisäksi ohjelma tarjoaa projektien kehittämiseksi ilmaista teknistä tukea, kun paikallinen ostaja ja eurooppalainen palveluntarjoaja on sovitettu yhteen.

Ohjelmaan osallistuminen on ilmaista. Team Finland järjestää 7. lokakuuta klo 17:00-18:30 virtuaaliseminaarin yhdessä LCBA:n kanssa, tarkoituksena esitellä LCBA-hanke ja tutustua Latinalaisen Amerikan mahdollisuuksiin sekä olemassa oleviin tukivaihtoehtoihin. Mikäli haluat lisätietoa tapahtumasta, ota yhteyttä:
Heidi Virta
Senior Director & Head of Region Latin America, Business Finland
heidi.virta@businessfinland.fi
+55 11 97851 8118

Jos haluat lisätietoa LCBA-hankkeesta tai yleisemmin Chilen mahdollisuuksista, ota yhteyttä:
Niina Fu, konsultti
niina.fu@niinafu.fi
0400 826 023

Jaa artikkeli

Kategoriat