Heinolan Sahakoneet toimittaa kaksi kanavakuivaamoa Södra Woodille

Heinolan Sahakoneet Oy toimittaa kaksi uutta kanavakuivaamoa Ruotsiin Södra Woodin Värön sahalle. Kuivaamot ovat HTC-tyyppisiä, automaattisia, 2-vaiheisia jatkuvatoimisia kanavakuivaamoa, joiden yhdistetty kuivauskapasiteetti on yli 60 000 m3 vuodessa. Jatkuvatoimiset kanavakuivaamot kuivaavat mänty- ja kuusisahatavaraa 12 prosentin loppukosteuteen, ja ne on varustettu lämmön talteenottolaitteilla, kuormanpainimilla, HPHW-kuumavesisumutuksella, kanavakohtaisilla energianmittauksilla sekä erittäin käyttäjäystävällisellä HEINOLA Kuivaamoautomatiikalla.

Uusi kauppa on Heinolalle jo toinen kuivaamokauppa samalle sahalle. Uusista kuivaamoista tulee teknologialtaan Ruotsin turvallisimpia. Esisuunnittelu alkaa saman tien, ja kuivaamot otetaan käyttöön vuoden 2022 aikana. Uusi kuivaamoinvestointi mahdollistaa koko Värön tuotantopotentiaalin tehokkaan käytön ja varmistaa kuivauskapasiteetin riittävyyden, kun Värön uusi ristiinliimatun massiivipuun tuotantolaitos valmistuu.

– Uuden kaupan saaminen vanhalle asiakkaalle tarkoittaa, että olemme tehneet asioita oikein. Käyttöhenkilöstö on ollut tyytyväinen jo toimittamiimme kuivaamoihin, joten sillä on suuri vaikutus nykyisten hankintojen kannalta, Heinolan kuivaamoliiketoiminnan tuotepäällikkö Marko Kaukonen kertoo.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Logisnext Finland Oy osti Berner Koneet-liiketoiminnan

Logisnext Finland ja Berner ovat allekirjoittaneet sopimuksen Berner Koneet -liiketoiminnan myynnistä. Kaupan myötä Mitsubishi Forklift Trucks -brändin, Combilift-monitietrukkien sekä Dulevo-lakaisu- ja harjakoneiden liiketoiminta ja edustus Suomessa siirtyvät Berneriltä Logisnext Finlandille.

Lue artikkeli >>

Kategoriat