4/2020

KILPAILU: Rakenna puusta pientä tai suurta ja voita 1000 euroa

Puuinfo järjestää videokilpailun, jonka ideana on, että osallistuja kuvaa, editoi ja julkaisee tee se itse -videon jostakin itse tekemästään rakennelmasta. Se voi olla pieni tai suuri, esimerkiksi linnunpönttö, kukkalaatikko, kompostikehikko, terassi, aita, leikkimökki, maja tai muu sellainen.

Videokilpailun tavoitteena on innostaa ihmisiä löytämään puusta käsin tekeminen uudelleen ja kannustaa kädentaitojen kehittämiseen. Kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset tee se itse -rakentamisesta kiinnostuneet.

Kilpailuaika on touko-elokuu 2020. Videoita voi toimittaa touko-heinäkuun välisenä aikana. Puuinfo julkaisee videot YouTube-kanavallaan ja jakaa ne Facebook-sivuilleen sitä mukaan, kun niitä tulee. Elokuussa järjestetään kaikkien videoiden kesken yleisöäänestys Puuinfon Facebook-sivuilla.

Kilpailussa palkitaan kaksi videota: yleisön suosikki ja kauppiaiden suosikki. Palkintoina on kaksi 1000 euron lahjakorttia voittajien valitsemiin asiantunteviin puutavaraliikkeisiin.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Seuraa Puumiehiä sosiaalisessa mediassa

Puualan yhdistysten sulautumisselvitys

Puuteollisuusyrittäjät ry ja Puutuoteteollisuus ry:n harkitsevat toimintojen yhdistämistä. Yhdistykset teettivät lopputalvesta selvityksen konsulttitoimisto Capful Oy:llä saadakseen selville mikä järjestön nykyinen

Lue artikkeli >>

Kategoriat