Kyrön Sähkö Oy siirtyi Instalcon omistukseen

Instalco on ostanut sähköyhtiö Kyrön Sähkö Oy:n osakekannan 100-prosenttisesti, ja kauppa astui voimaan 2. helmikuuta. Kyrön Sähköllä on noin 50 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 7,7 miljoonaa euroa. Kyrön Sähkö on täyden palvelun sähköyhtiö, joka on erikoistunut puu- ja sahateollisuuden sekä voima- ja lämpölaitosten sähköistystöihin. Yritys toimii pääasiassa Suomessa ja Ruotsissa mutta jonkin verran myös Pohjoismaiden ulkopuolella.

– Kyrön Sähkö on hyvin hoidettu ja kannattava yritys, jonka erittäin kiinnostava toiminta-alue täydentää hyvin tarjontaamme Suomessa. Tämä kauppa sopii hyvin tavoitteeseemme laajentaa yrityskantaamme Pohjoismaissa, Instalco Finlandin aluejohtaja Sami Vanhamäki kertoo.

Kyrön Sähkön neljä omistajaa pysyvät tehtävissään ja jatkavat yrityksen johtamista. Uudesta omistajasta huolimatta yrityksen toiminta jatkuu edelleen Kyrön Sähkön nimellä ja toimipaikkana pysyy Kyrö. Asiakkaille päin toiminnassa ei siis tapahdu muutoksia.

– Liittyminen osaksi Instalco Finlandin tiimiä on luonnollinen askel yrityksemme kehityksessä, Kyrön Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Aleksi Siikarla sanoo.

Jaa artikkeli

Kategoriat