LapWall Oy osti Termater Oy:n liiketoiminnan

LapWall ja Termater sopivat liiketoimintakaupasta, jolla Termaterin liiketoiminta siirtyy LapWallille 1.2.2022 alkaen. Termaterin henkilöstö siirtyy kaupan myötä LapWallin palvelukseen. Osapuolet ovat lisäksi sopineet, että LapWall ostaa samassa yhteydessä Vetelissä sijaitsevat tehdaskiinteistöt. LapWallin muut tehtaat sijaitsevat Pyhännällä ja Pälkäneellä.

Termater suunnittelee, valmistaa ja asentaa kertopuurunkoisia kattoelementtejä teollisuuden, liikerakentamisen, koulujen, liikuntatilojen ja maatalouden tarpeisiin. Tuotevalikoimassa on muun muassa LOISTO-puukattoelementti (sisäkattona on höyrytiivis polyesteripinnoitettu teräsohutlevy), joka soveltuu erinomaisesti korkeaa hygieniatasoa sekä kosteudenkestoa vaativiin kohteisiin. Yrityksen liikevaihto vuonna 2021 oli noin 13 miljoonaa euroa.

– Sovittu liiketoimintakauppa on merkittävä strateginen askel LapWall LEKO® -puutuotevalikoiman laajentumiselle, yhtiön tulevaisuuden kasvulle sekä puurakentamisen ekosysteemin kehitykselle. Olemme tehneet yli 10 vuoden ajan merkittävää työtä koko toimialan kehittämiseksi. Liiketoimintakauppa mahdollistaa yhtiön entistä nopeamman kasvun puuelementtirakentamisen alalla, LapWall Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen toteaa.

LapWall LEKO® -puuelementointijärjestelmä mahdollistaa vaativien ja entistä suurempien kohteiden kustannustehokkaan elementoinnin. Ekologisuus, ympäristövaatimukset, kosteudenhallinta ja kohonneet laatuvaatimukset ovat nopeuttamassa puuelementtien käytön kasvua rakentamisessa.

Jaa artikkeli

Kategoriat