LIGNA.21 -messut peruttu – Seuraava LIGNA toukokuussa 2023

Tämän vuoden Ligna-messuja Hannoverissa ei järjestetä. Seuraava LIGNA järjestetään 15. – 19. toukokuuta 2023. Ligna-messut oli tarkoitus järjestää 27.9.-1.10., mutta COVID-19-pandemian edelleen maailmanlaajuisesti korkean infektiotason, rokotusten hitaan kansallisen ja kansainvälisen kehityksen ja siten matkustusrajoitusten jatkuvuuden vuoksi Deutsche Messe on yhdessä VDMA Woodworking Machineryn kanssa tehnyt päätöksen peruuttaa Ligna-messut tältä vuodelta.

– Pandemian jälkeiset epävarmuustekijät ovat edelleen erittäin suuret maailmanlaajuisesti. Olemme siis tiiviissä yhteistyössä VDMA: n kanssa päättäneet peruuttaa LIGNAn fyysisenä tapahtumana vuonna 2021, sanoo Dr. Jochen Köckler, Deutsche Messen hallintoneuvoston puheenjohtaja.

-Tarjotaksemme teollisuudelle alustan innovaatioille, tiedonvaihdolle ja verkottumiselle, perustamme vaihtoehtoisesti digitaalisen verkko- ja sisältöalustan, joka käynnistetään syyskuun lopussa. Suunnittelemme myös alkukesän Rosenheim LIGNA -konferenssia. 2022. Molempiin tapahtumamuotoihin sisältyy monia uusia oivalluksia ja positiivisia kokemuksia äskettäin isännöitystä HANNOVER MESSE Digital Edition -sovelluksesta, hän jatkaa.

– Päätös Lignan peruuttamisesta oli meille kaikille erittäin vaikea. Markkinoiden sitoutuminen on ollut poikkeuksellisen korkea loppuun asti – jopa näinä epävarmoina aikoina. Ligna vaatii monien kuukausien messujen suunnittelua. Siksi olemme jo nyt joutuneet tekemään tämän päätöksen. Valitettavasti peruutukselle ei ole muuta vaihtoehtoa tänä vuonna, lisää Dr. Bernhard Dirr, VDMA Woodworking Machineryn toimitusjohtaja.

Jaa artikkeli

Kategoriat