Logisnext Finland Oy osti Berner Koneet-liiketoiminnan

Logisnext Finland ja Berner ovat allekirjoittaneet sopimuksen Berner Koneet -liiketoiminnan myynnistä. Kaupan myötä Mitsubishi Forklift Trucks -brändin, Combilift-monitietrukkien sekä Dulevo-lakaisu- ja harjakoneiden liiketoiminta ja edustus Suomessa siirtyvät Berneriltä Logisnext Finlandille. Myös Bernerin Koneet-liiketoimintayksikön henkilökunta siirtyy kaupassa Logisnext Finlandille.

Logisnext Finland kuuluu kansainväliseen Mitsubishi Logisnext Europe B.V. (MLE) –konserniin, jonka emoyhtiö on japanilainen Mitsubishi Logisnext Co. Ltd. Logisnext Finland edustaa ennestään muun muassa Rocla ja Cat -trukkeja. Kauppa vahvistaa Logisnext Finlandin omaa monimerkkihuoltoa ja paikallisia toimipisteitä ja kasvattaa Logisnext Finlandin markkinaosuutta, trukkitiheyttä sekä myynti-, huolto- ja palveluverkostoja Suomessa.

– Kauppa on osa MLE:n strategista päätöstä yhdenmukaistaa konsernin tuotteiden saatavuus lähelle asiakkaita. Pystymme tarjoamaan paremmin palveluita kansainvälistä toimintaa harjoittaville asiakkaillemme. Yhteistyö eri maayhtiöiden välillä parantaa tuotteiden saatavuutta, sanoo Logisnext Finlandin toimitusjohtaja Jukka Viinikainen.

Jaa artikkeli

Kategoriat