MiCROTEC Espoo toimittaa tukkimittarin Luopajärven Sahalle

MiCROTEC Espoo toimittaa Logeye 301 DC -tukkimittarin Luopajärven Sahalle elokuussa 2023. Toimitus hoidetaan kokonaisuudessaan MiCROTEC Espoon toimesta sisältäen käyttöönoton, huollot ja varaosatoimitukset.

– Uusi tukkimittari on investointi pitkälle tulevaisuuteen. Teimme vertailua eri vaihtoehtojen välillä ja Microtecilla oli tarjota meille soveltuvin ratkaisu. Koska röntgeninvestointi ei ole ajankohtainen, kuorikameroilla varustettu 3D-tukkimittari on ehdottomasti paras ratkaisu meille tässä vaiheessa. Päätöstä puolsi myös se, että kameroilla voidaan tehdä automaattisesti kuorikorjaus, sekä lumi- ja jäävähennys. Jatkoa ajatellen Microtecilla on myös tarjota laajin valikoima tuotantoomme soveltuvia muita mittalaitteita, kertoo Luopajärven Sahan metsäpäällikkö Juha Anttila (kuvassa).

MiCROTEC Logeye 301:llä saavutetaan vakaa ja luotettava kuoren mittaustarkkuus kaikkina vuodenaikoina ilman röntgeniä. Järjestelmä voidaan laajentaa päätykameroilla, jolloin myös lahot ja sinistymät tunnistetaan tukin päistä automaattisesti.

Jaa artikkeli

Kategoriat