Renholmenin toimitusjohtaja eroaa ja siirtyy konsernissa uuteen tehtävään

Keväästä 2018 lähtien Renholmen AB:n toimitusjohtaja toiminut Per Jonsson jättää tehtävänsä, ja siirtyy uuteen rooliin pörssiin listatun Storskogenin sisällä. – On ollut mahtavaa olla mukana matkalla, jota Renholmen on tehnyt viime vuosina. Totta kai on ristiriitaisia ​​tunteita lähteä toimitusjohtajan tehtävästä, mutta on suuri kunnia saada tulla johtamaan kehitystyötä ARAT Groupissa, Jonsson sanoo.

Hän on työskennellyt Renholmenilla vuodesta 2016 projektipäällikkönä ennen kuin siirtyi toimitusjohtajaksi keväällä 2018. Hänen johtajuutensa aikana yhtiö on kasvattanut henkilöstön määrää 38:sta 57:ään ja myös myyntiä yli kolminkertaistunut. 300 miljoonaa ja kannattavuus parani huomattavasti.

Jonsson siirtyy nyt uusiin tehtäviin Storskogenin omistaman ARAT-konsernin toimitusjohtajana, johon myös Renholmen kuuluu. Uudessa tehtävässään hän vastaa ARAT-konsernin yritysten jatkokehityksestä, johon tällä hetkellä kuuluvat myös Almab, AriVislanda, Ingenjörsfirma Gösta Hedlund ja Milltech. Hän liittyy kaikkiin yhtiöihin hallituksen puheenjohtajana.

Storskogen uskoo, että ARAT-konserniin kuuluvat yritykset voivat kehittyä edelleen ja luoda lisää kasvua. – Perillä on toimiala- ja bisnestaidot sekä johtajuusominaisuudet, joista pidämme. Hän on toiminut aikansa Renholmenissa ja oli meille täydellinen valinta, sanoo Storskogenin investointijohtaja Patrik Klerck.

Per Jonsson on ottanut uuden tehtävän ja Renholmen etsii korvaavaa. Hän jatkaa toimitusjohtajana, kunnes uusi sijainen on aloittanut tehtävänsä, jonka jälkeen hän jatkaa yhtiössä hallituksen puheenjohtajana.

Jaa artikkeli

Kategoriat