Runkovarasto Oy osti Rakennushelasto Oy:n

Kiintokalusteiden ammattitukku, seinäjokelainen Runkovarasto Oy, on ostanut rakennusheloituksia maahantuovan Rakennushelasto Oy:n 5.5.2022 päivätyllä kaupalla. Runkovarasto ja Rakennushelasto jatkavat nykyisissään toimipisteissään itsenäisinä yrityksinään. Yhteinen liikevaihto yrityksillä on yli 5 miljoonaa euroa. Kaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia. Rakennushelasto Oy:n toimitusjohtaja Heikki Savola jatkaa strategisena neuvonantajana konsernin palveluksessa 30.6.2022 saakka.

– Yrityskauppa vahvistaa asemaamme nykyisessä toimialassa ja avaa uusia kohderyhmiä toiminnallemme. Tuoteryhmät täydentävät monelta osin toisiaan ja kauppa tuo synergiaa kummallekin yritykselle. Voimme palvella asiakkaitamme entistä kattavimmin ja nopeammin. Myös samanlaiset yrityskulttuurit ja arvot helpottivat ostopäätöksessä. Hyvät päämiehet osaavan henkilöstön kanssa luovat lujan pohjan tulevalle. Tavoitteena on luonnollisesti vahvistaa syntyvän konsernin asemaa markkinoilla ja hakea tasaista kasvua, kertoo Runkovaraston ja Rakennushelaston toimitusjohtaja Juha Jaakkola.

Jaa artikkeli

SCA:sta Gällö Timber AB:n ainoa omistaja

SCA on ostanut Persson Invest AB:lta 50 prosenttia Gällö Timberin osakkeista ja jatkaa sahan ainoana omistajana. Saha oli yritysten yhteisomistuksessa vuodesta 2010 alkaen, ja siihen on tehty merkittäviä investointeja toiminnan kehittämiseksi ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Lue artikkeli >>

Kategoriat