SEW-EURODRIVE Oy investoi toimitiloihinsa Hollolassa

Käyttötekniikkaan erikoistunut SEW-EURODRIVE Oy investoi noin miljoona euroa nykyisiin toimitiloihinsa Hollolan huoltokeskuksessa ja kokoonpanotehtaassa. Investointi luo pohjaa yrityksen kasvulle, huoltoliiketoiminnan kehittämiselle ja uusille työpaikoille tulevina vuosina.

-Investointihankkeidemme tavoitteena on varmistaa kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Kokoonpanotehdas ja huoltokeskuksemme Hollolassa ja Torniossa ovat merkittävä lisäarvo liiketoimintamme kehittämiselle. Lisäksi kokoonpanotehtaamme 24/7-toimituskyky tuottaa ainutlaatuista arvoa asiakkaillemme. Pikatoimituspalvelumme ansiosta asiakas saa uuden käyttölaitteen jopa muutamassa tunnissa, kertoo toimitusjohtaja Juha Korhola.

Yritys toteuttaa huoltokeskukseen uusia työpisteitä. Samalla yritys päivittää myös käytössä olevaa työkalu- ja laitekantaansa. Käytännössä yritys lähes tuplaa vaihdehuoltojen kapasiteetin ja varmistaa vaihdehuoltojen nopeamman läpimenoajan.

– Kokoonpanotehtaan toimituskyvyn vahvistamiseksi suurempien vaihteiden työpisteille tehdään layout-muutos. Hankkeen myötä kapasiteettia nostetaan muun muassa lisäämällä työpisteiden määrää ja optimoimalla komponenttien sijoittelua. Lisäksi kiinnitetään huomiota myös työn sujuvuuteen ja työturvallisuuteen, Korhola jatkaa.

Jaa artikkeli

Kategoriat