SEW-EURODRIVE Oy toimittaa vaihdemoottorit Rauman sahalle

Käyttötekniikkaan erikoistunut SEW-EURODRIVE Oy on valittu vaihdemoottoritoimittajaksi Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren uudelle sahalaitokselle. Yritys toimittaa yhteistyössä kone- ja laitetoimittajien kanssa maailman moderneimmalle sahalle 1400 vaihdemoottoria.

– Vaihdemoottoritilaus on yrityksellemme määrällisesti merkittävä ja se vahvistaa pitkäaikaista yhteistyötämme Metsä Fibren kanssa. Uskon, että valintaan vaikuttivat paikallisuutemme, 24/7 toimituskykymme, laaja huoltopalveluvalikoimamme sekä Metsä Fibren hyvät kokemukset CDM®-asennuskannan hallinta -palvelustamme. Arvostamme Metsä Fibren luottamusta yritystämme kohtaan, kertoo SEW-EURODRIVE Oy:n myyntijohtaja Juha Korhola.

SEW-EURODRIVE Oy on ollut sahateollisuuden kumppanina jo vuodesta 1975. Yritys on tunnettu ja hyväksytty sahateollisuuden kumppani ja tekee yhteistyötä useiden eri alan toimijoiden kanssa: sahalaitokset, kone- ja laitevalmistajat, insinööritoimistot ja automaatiotalot sekä kunnossapidon toimijat.

– Metsä Fibren Rauman sahan investointi on kansantaloudellisesti merkittävä niin laitetoimittajille kuin muille projektissa mukana oleville yhteistyökumppaneille. Saamamme tilaus vahvistaa sahaliiketoimintamme kasvua Suomessa. Olemme havainneet, että käyttötekniset kokonaisratkaisumme, kattavat alueelliset palvelumme ja paikallinen läsnäolomme ovat merkittävä lisäarvo sahateollisuuden asiakkaillemme, toteaa SEW-EURODRIVE Oy:n toimitusjohtaja Hans Martens.

Jaa artikkeli

Kategoriat