Tuusplan Heinola Oy:n sahakoneliiketoiminta OT-Control Oy:lle

OT-Control Oy ja Tuusplan Heinola Oy sopivat liiketoimintakaupasta 20.3.2020, jolla Tuusplan Heinolan sahakoneliiketoiminta siirtyi OT-Controlille. Kaupan myötä Tuusplanin sahateollisuuden liiketoiminta kaikkine ohjelmisto-oikeuksineen ja asiakkaiden tukitoimintoineen siirtyivät välittömästi OT-Controllille.


OT-Control ottaa vastuulleen Tuusplanin ohjelmistojen tukitoiminnot ja jatkaa niiden ylläpitoa saumattomasti. Yritys on palkannut uusia ohjelmisto-osaajia liiketoiminnan tueksi. – Tulemme ottamaan yhteyttä asiakkaisiin ja sopimaan käytännön toimista, sekä uusista tukihenkiköistä asiakkaille. Odotan innolla tulevia vuosia, ja uskon sekä asiakkaiden että kumppanien olevan meihin tyytyväisiä, OT-Controlin toimitusjohtaja Jukka Pakarinen sanoo.


Tuusplan Heinola Oy:n tarina jatkuu sahakoneliiketoiminnan myynnistä huolimatta, ja se jatkaa uuden IoT-järjestelmän kehittämistä. – Luovutan sahakoneliiketoiminnan hyvillä mielin OT-Controllin ylläpidettäväksi ja edelleen kehitettäväksi. Tiedän asiakkaiden ja ohjelmistojen olevan hyvissä käsissä jatkossakin, Tuusplan Heinola Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kirsti Tuusjärvi kertoo.

Jaa artikkeli

Kategoriat