USNR ja Wood Fibre Group yhdistyvät

Wood Fiber Group ja USNR ilmoittivat yhtiöiden sulautumisesta, mikä tekee uudesta yrityksestä maailman kattavimman nykyaikaisessa puujalostuksessa käytettävien laitteiden, tekniikan ja työkalujen toimittajan.

– Sulautuminen yhdistää kaksi alan johtavaa yritystä yrityksemme, minkä avulla voimme merkittävästi vahvistaa palvelujamme teollisuudelle. Meillä on pitkä historia tuoteinnovaatioista, joiden avulla voimme tarjota laadukkaita tuotteita ja lisäarvoa asiakkaillemme. Wood Fiber Groupin ja USNR:n brändit pysyvät keskeisenä osana yhdistettyä yhtiötä tulevaisuudessa, Wood Fiber Groupin toimitusjohtaja Craig Tompkins sanoo.

– Sulautuminen yhdistää kahden suuren yrityksen vahvuudet, joilla on yhteinen tavoite: tarjota tehokkaita ja innovatiivisia ratkaisuja alamme markkinoiden tarpeiden mukaisesti, USNR: n toimitusjohtaja Dale Brown sanoo.

Jaa artikkeli

SCA:sta Gällö Timber AB:n ainoa omistaja

SCA on ostanut Persson Invest AB:lta 50 prosenttia Gällö Timberin osakkeista ja jatkaa sahan ainoana omistajana. Saha oli yritysten yhteisomistuksessa vuodesta 2010 alkaen, ja siihen on tehty merkittäviä investointeja toiminnan kehittämiseksi ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Lue artikkeli >>

Kategoriat