Versowoodille uusi pääkonttorirakennus Vierumäelle

Havainnekuva uudesta pääkonttorirakennuksesta (Kuva: Planetary Architecture)

Varte Lahti Oy ja Versowood Oy allekirjoittivat toukokuun lopussa urakkasopimuksen koskien Versowoodin uuden pääkonttorin rakentamista Vierumäelle. Varte Lahti rakentaa puunjalostusyhtiö Versowoodille puurakenteisen kaksikerroksisen toimistorakennuksen.

Rakennuksen kantava runkorakenne väli- ja yläpohja mukaan lukien on liimapuuta. Julkisivuverhouksena kohteeseen tulee Versowoodin Kuningaspaneelia. Kohteen laajuus on 3 173 kem2 ja 15 700 m3. – Uudet toimitilat tulevat tarjoamaan nykyaikaista ja uudenlaista työympäristöä työntekijöille sekä lisäksi se toimii tehdasalueen uutena maamerkkinä ja porttina myös vieraille. Konttorin rakennusprojektissa tullaan testaamaan uudenlaisia liimapuurakenneliitoksia ja tarpeen mukaan muuntautuvaa puutoimistokonseptia, Versowood Oy:n toimitusjohtaja Ville Kopra toteaa.

– Hienoa, että pääsemme toteuttamaan Versowoodin uuden pääkonttorin. Kyseessä on poikkeuksellisen hieno kohde ja samalla jatkumo yrityksemme puurakentamisen hankkeisiin. Yhteistyö Versowoodin kanssa on lähtenyt hienosti käyntiin, Varte Lahden toimitusjohtaja Juha Sankari sanoo. Työt käynnistyivät Vierumäellä toukokuussa ja kohde valmistuu vuoden 2025 loppuun mennessä.

Jaa artikkeli

Kategoriat