Vida osti Ingarp Träskyddin sahan

Ruotsin suurin sahakonserni Vida jatkaa kasvamistaan, kun se osti Ingarp Träskyddin sahan. Lokakuun 3. päivä toteutuvan kaupan myötä konsernilla on jo 13 sahaa Götanmaalla Etelä-Ruotsissa.

Yrityskauppa osoittaa Vidan jatkuvan keskittymisen Hjältevadissa ja Vimmerbyssä, ja se vahvistaa konsernin läsnäoloa puunjalostusteollisuudessa. – Ingarp Träskydd on ollut alalla arvostettu toimija useiden vuosien ajan ja yrityksen osto täydentää erinomaisesti nykyistä toimintaamme. Kauppa antaa meille mahdollisuuden kehittää liiketoimintaamme edelleen sekä Ruotsissa että Tanskassa ja olemme vakuuttuneita siitä, että tämä yrityskauppa luo synergiaetuja ja laajentaa kykyämme toimittaa asiakkaillemme korkealaatuisia puutuotteita, Vida Woodin toimitusjohtaja Karl-Johan Löwenadler sanoo.

Liiketoimintaa johtaa kokenut johtaja Per Collen. Omistajaperheeseen kuuluva Isak Lindgren jatkaa yhtiön palveluksessa ja osallistuu aktiivisesti sen tulevaan kehittämiseen. Kaikki nykyiset työntekijät jatkavat uuden omistajan palveluksessa.

Jaa artikkeli

Kategoriat